اطلاعات مفید و جالبی درباره شرایط مهاجرت, اقامت, تابعیت کانادا

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0
0

اقامت کانادا

سرمایه گذاران ، کارآفرینان و افراد مشغول به کار در کانادا ( خود اشتغالی ) ؛ طبقاتی از افراد مختلف در گروه  کسب و کار هستند که واجد شرایط برای اقامت کانادا می باشند .

 

مهاجرت تجاری و اقامت کانادا

سرمایه گذاران ملزم به ارائه تجربه کسب و کار ، دارائی خالص قانونی به میزان ۸۰۰۰۰۰ دلار و ۴۰۰۰۰۰ دلار برای سرمایه گذاری در اقتصاد کانادا می باشند . در اینمورد الزامات اضافی دیگری نیز وجود دارد .

کارآفرینان نیز ملزم ارائه تجربه کسب و کار در مالکیت و مدیریت کسب و کار و یا داشتن سهام یا درصدی از یک  شرکت می باشند . همچنین ، آنها باید دارایی خالص به میزان ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا داشته باشند ، تمایل داشته باشند در یک شغل مدیریت و فعالیت کنند و حداقل یک شغل تمام وقت ( که شامل شغل او نباشد ) ، در مدت سه سال از زمان تبدیل شدن اقامت او به یک اقامت دائم ، ایجاد کنند .

اقامت افراد خود اشتغال در کانادا

افراد خود اشتغال ( مستقل ) ، باید دارای تجربه ، قصد و توانایی برای ایجاد یک کسب و کار باشند که حداقل یک فرصت اشتغال ( بکارگیری ) برای خود ایجاد کنند و مشارکت قابل توجهی در انجام فعالیت های فرهنگی و یا ورزشی ؛ یا خرید و مدیریت یک مزرعه در کانادا داشته باشند .

مهاجرت به مناطق خاص کشور کانادا

اگر در ذهن خود یک استان خاص را داشته باشید که بخواهید به آن استان مهاجرت کنید و در آنجا سکونت داشته باشید ، این فرایند ( روند ) به یک استان اجازه می دهد افرادی را انتخاب کند که مایل هستند آن استان را برای مهاجرت و سکونت خود انتخاب کنند .

این فرایند مستلزم این است که فرد با نماینده موسسه در استان مورد نظر ( هدف ) خود تماس بگیرد و درخواست خود را برای مهاجرت و سکونت در آن استان ارائه نماید . پس از اینکه این  نامزدی جهت مهاجرت و سکونت انجام شد ، آن فرد باید درخواست شهروندی و مهاجرت به کانادا را ارائه نماید . برای کسب اطلاعات بیشتر هزینه زندگی در کانادا با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

شرایط مهاجرت به کانادا

در شرایط مهاجرت به کانادا ؛ افرادی که در کشور کانادا مشغول به کار می باشند و یا به صورت موقت در این کشور مشغول به کار می باشند نیز بایستی دعوت نامه کاری به همراه داشته باشند.

شرایط مهاجرت به کانادا

 میزان صلاحیت افراد توسط سازمان تجارت و مهارت نیز مشخص می شود که پذیرش و یا رد شدن افراد تحت نظر این سازمان خواهد بود. جهت تکمیل این درخواست افراد بایستی موارد ذکر شده در ذیل را مد نظر داشته باشند.

  1. افراد بایستی حتما یک یا دو دعوتنامه کاری از کارفرمای کانادایی داشته باشند که این دعوت نامه بایستی برای حداقل یک سال اقامت آنان باشد و افراد بایستی مهارت تجاری NOC و در سطح B را داشته باشند. علاوه بر این افراد بایستی مدرک صلاحیت انجام تجارت از استان ها و یا قلمروهای مختلف کانادا را داشته باشند.
  2. افراد بایستی شواهد کافی را جهت اثبات مهارت های زبانی در یک و یا دو اداره کانادا را ارائه دهند.
  3. افراد بایستی حداقل ۲۴ ماه تجربه کاری در ۵ سال اخیر و در شاخه تجارت داشته باشند. پس نتیجه گرفته می شود که در اختیار داشتن صلاحیت تجاری از اهمیت والایی برخوردار است.
  4. پیشنهاد می شود که افراد موارد مورد نیاز برای اخذ پیشنهاد کاری و یا تجارت در کانادا را دریافت نمایند. (تمامی موارد توسط NOC نیزتعریف شده است).

سازمان فدرال مهارت های تجاری متقاضیانی را که قصد راه اندازی تجارت در استان کبک را دارند را شامل نمی شود چرا که این سازمان قدرت این را دارد که متقاضیان را خود انتخاب نماید.

شرایط مهاجرت به کانادا

گواهی تجاری کانادا

بیاد داشته باشید که گواهی تجاری تحت نظارت دادگاه استانی قرار دارد. هر استان قوانین و مقررات خاص خود را دارد و تمامی شرایط افراد متقاضی را مد نظر خواهد داشت. اخذ این گواهی به راحتی نمی باشد و بخصوص اگر افراد بخواهند آن را از خارج از کانادا دریافت نمایند با مشکلاتی مواجه می شود. بر اساس این برنامه این بسیار ارزشمند است که افرادی که قصد انجام تجارت را دارند نسبت به اثبات در اختیار داشتن دعوتنامه کاری معتبر مبادرت ورزند.

افرادی که در کشور کانادا مشغول به کار می باشند و یا به صورت موقت در این کشور مشغول به کار می باشند نیز بایستی دعوت نامه کاری به همراه داشته باشند. بیاد داشته باشید که این قاعده در خصوص تمامی تجارت های موجود در استان ها صدق نخواهد کرد.

افرادی که این دعوت نامه کاری را از کارفرمای کانادایی به مدت یکسال و یا بیشتر را در اختیار دارند قادر به دادن درخواست برای کار خواهند بود. این دعوت نامه کاری معمولا ارزیابی می شود و در صورت تایید شما را در جهت انجام تجارت و فرایند استخدام یاری می نماید و علاوه بر این تاثیر مثبتی بر بازار کار کانادا خواهد داشت.

افرادی قصد کار کردن در کشور کانادا را دارند و یا افرادی که قصد اخذ اقامت دائم در این کشور را دارند باید بدانند که دپارتمان ارزیابی؛ صلاحیت و قابلیت های آنان جهت دادن درخواست و اخذ اقامت را مورد ارزیابی قرار خواهد داد و این فرایند تحت طبقه تجارب کانادایی قرار دارد. و همچنین افرادی که قصد اخذ بورسیه را دارند می توانند شرایط بورسیه تحصیلی کانادا را از کارشناسان دفتر بخواهند.

سازمان ارزیابی تجارب کانادا تمامی مزایای اخذ اقامت در کانادا را با رای گیری از متقاضیان مورد بررسی قرار می دهد و ساعت های بسیاری را به دنبال کردن مطالعات و موقعیت های شغلی در کانادا اختصاص می دهد. این کشور با در نظر گرفتن تمامی فرایندهای اقتصادی و خلق لینک های جدید تمامی امور را به پیش می برد.

مهاجرت افراد با تجربه به کانادا

داشتن توانایی و مهارت کافی جهت اخذ اقامت دائم توسط سازمان های خاصی ارزیابی می شود که موفق و یا عدم موفقیت افراد با توجه به شاخص های ذکر شده در ذیل می باشد:

  • افراد کانادایی به حداقل ۱۲ ماه کار به صورت تمام وقت و جهت کسب تجارب شغلی نیاز خواهند داشت که در طبقه مهارت نوع ۰ و در سطح A و یا B از سازمان طبقه بندی و شغلی NOC قرار خواهند داشت. باید بدانید که مشاغل عالی به مشاغلی نظیر: مدیریت؛ مشاغل تخصصی؛ فنی و یا مشاغل مرتبط با بازرگانی اطلاق می شود.
  • ارزیابی تجارب کاری افراد کانادایی بایستی طی ۳۶ ماه و فورا پس از تاریخ درخواست صورت گیرد.
  • بخاطر داشته باشید که افراد متقاضی بایستی نسبت به اثبات مهارت های زبانی خود (زبان های رسمی) مبادرت ورزند. بیاد داشته باشید که میزان مهارت افراد توسط سازمان تعیین می شود و تمامی متقاضیان بایستی تجارب کاری خود را جهت کار کردن در این کشور ارائه دهند.
  • پیشنهاد می شود که افراد در زمینه هایی نظیر: پزشکی؛ جرم شناسی و یا امنیتی کشور کانادا برنامه ریزی ننمایند.

اغلب مهاجرت به کانادا می تواند گزینه مناسبی با شد برای افراد متقاضی کار و تحصیل مانند تحصیل انگلیسی در کانادا لذا کارشناسان ما در موسسه با افتخار می توانند با تجربه خود شما را  در این زمینه ها به طور کاملا حرفه ای راهنمایی کنند.

تابعیت کانادا

درخواست برای تابعیت کانادا

برای درخواست شهروندی، باید معیارهای واجد شرایط مهاجرت به کانادا را رعایت کنید و درخواست را تکمیل کنید.

 

معیارهای واجد شرایط بودن

برای درخواست شهروندی کانادا باید:

  1. بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید
  2. اثبات کنید که توانایی صحبت کردن و نوشتن به یکی از زبان های رسمی کانادا (انگلیسی یا فرانسوی) را دارید
  3. اقامت دائم را گرفته اید (PR)
  4. پس از اینکه شما به یک شهروند تبدیل شدید اعلام کنید که قصد دارید در کانادا زندگی کنید
  5. قبل از درخواست، حداقل ۴ سال از ۶ سال (۱،۴۶۰ روز) انتهایی را در کانادا زندگی کنید
  6. در طی مدت ۴ سال آخر، حداقل ۱۸۳ روز در هر سال در کانادا حضور داشته باشید
  7. مالیات های خود را حداقل ۴ سال در طول ۶ سال گذشته ثبت کرده و هر گونه مالیات بر درآمد شما باید پرداخت شود

درخواست شهروندی کانادا

اگر IRCC مدارک قابل قبولی را دریافت نکند که ثابت کند شما دانش کافی در مورد زبان انگلیسی یا فرانسوی را دارید، درخواست شما را به عنوان یک درخواست ناقص به شما باز می گرداند. در مورد نیازهای زبانی برای شهروندی، در وب سایت IRCC بیشتر بدانید.

اگر بخشی از نیروهای مسلح کانادا و یا عضو آن هستید، ممکن است واجد شرایط دریافت فرآیند درخواست سریع باشید.

شما می توانید از محاسبه گر روزهای اقامت استفاده کنید تا معلوم شود آیا به اندازه کافی برای درخواست شهروندی در کانادا مانده اید. اگر اقامت شما در کانادا به اندازه کافی طولانی نباشد، به شما اعلام خواهد کرد که چه زمانی شما واجد شرایط درخواست هستید.

تقاضای شهروندی کانادا

والدین، پدر و مادر یا والدین قانونی باید برای هر فردی که سن کمتر از ۱۸ سال دارد، درخواست کند. متقاضی باید یک شهروند کانادایی باشد یا برای گرفتن شهروندی کانادا درخواست کرده باشد. فرزندان نیازی به برآورده کردن شرایط اقامت دائم به منظور تحصیل و هزینه تحصیل در کانادا ندارند.

اگر چنین باشد، برای این که به عنوان یک شهروند کانادا شناخته شوید، باید برای اثبات شهروندی خود درخواست بدهید.

اگر اخیرا در زندان بوده اید، محاکمه شده اید یا به جرمی متهم شده اید، نمی توانید یک شهروند کانادایی شوید. اگر شما تحت فرمان اخراج هستید نیز، نمی توانید برای شهروندی درخواست کنید.

شرایط پذیرش شهروندی کانادا

برای واجد شرایط بودن شهروندی کانادا، متقاضیان باید از معیارهای خاصی برخوردار باشند و یا از  طریق خرید ملک در کانادااقدام کنید.شرایط پذیرش شهروندی کانادا

به منظور واجد شرایط بودن برای شهروندی کانادا، الزامات زیر باید رعایت شود:

  • متقاضیان باید اقامت دائم کانادا داشته باشند و از شش سال گذشته حداقل ۴ سال (۱۴۶۰ روز) آن را در کانادا اقامت داشته باشند (مگر اینکه شرایط استثنایی وجود داشته باشد).
  • کودکان زیر ۱۸ سال نیز باید دارای اقامت دائم باشند، اما لازم نیست که شرایط چهار ساله را برآورده سازند.
  • متقاضیان باید حداقل ۱۸ سال داشته باشند.
  • برای کودکان زیر ۱۸ سال، درخواست می تواند توسط والدین فرزند، والدین پذیرفته شده یا سرپرست قانونی که قبلا یک شهروند کانادایی بوده اند و یا در همان زمان درخواست صدور شهروندی می کنند، انجام شود.
  • متقاضیان باید قادر به صحبت کردن به یکی یا هر دو زبان رسمی کانادا (انگلیسی یا فرانسوی) باشند تا بتوانند در جامعه کانادا ارتباط برقرار کنند.
  • افراد بین ۱۴ تا ۶۴ ساله باید مدارک زبان را ارائه دهند. جزئیات زیر را ببینید.

اجازه اقامت در کانادا

متقاضیانی که دارای تاریخچه کیفری هستند، اجازه اقامت شهروندی کانادا به آن ها داده نمی شود (همانطور که توسط سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا تعیین شده است).

  • متقاضیان باید از حقوق و مسئولیت های شهروندان آگاه باشند و دانش پایه ای از جغرافیا، سیستم سیاسی و تاریخ کانادا داشته باشند.
  • متقاضیان باید یک درخواست رسمی برای سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC، CIC سابق) ارائه دهند و هزینه پردازش دولتی و حق هزینه شهروندی را نیز پرداخت کنند.

نامزدهای واجد شرایط می توانند برای شهروندی کانادا درخواست دهند. پس از تأیید، آنها باید یک آزمون شهروندی (برای متقاضیان بین ۱۴ تا ۶۴ سال) را پشت سر بگذارند. سپس متقاضیان موفق باید در مراسم شهروندی شرکت کنند که در آن گواهی شهروندی کانادا دریافت می کنند و به طور رسمی شهروندان کانادا می شوند.

از تاریخ ۱۱ ژوئن ۲۰۱۵، نامزدهای درخواست شهروندی، توسط مقررات جدید مندرج در جدول زیر ارزیابی می شوند. با این حال، این مقررات ممکن است در آینده نزدیک تغییر یابد. اصلاحات پیشنهادی را از مشاورین موسسه بپرسید تا آنها نیز به پشتوانه اطلاعات و تجربیات خود شما را راهنمایی کنند.

شرایط اخذ پاسپورت کانادا

شرایط اخذ پاسپورت کانادا

شرایط اخذ پاسپورت کانادا برای متقاضیان مهاجرت به کانادا طبق نظر کارشناسان ما متفاوت می باشد و شما میتوانید شرایط عمومی را در زیر مطالعه کنید.

برنامه و شرایط اخذ پاسپورت کانادا

 برای اینکه فردی تابعیت کانادا را دریافت نمایید نیاز است که در امتحانی که برگزار میگردد و میزان شناخت فرد از کشور کانادا، سنجیده میشود را با موفقیت طی نمایید. این امتحان شامل سوالاتی در باب موارد زیر می باشد.

 

  1. ارزش ها
  2. تاریخ
  3. نمادها
  4. موسسات
  5. حقوق، مسئولیت ها و امتیازات شهروندی از جمله، شرکت در انتخابات و پیروی از قوانین

آنچه که در مورد این امتحان و شرایط مهاجرت به کانادا باید بدانید عبارت است از:

  • به زبان انگلیسی و یا فرانسوی می باشد.
  • سوالات امتحان از کتاب (کشف کانادا) می باشد.
  • معمولا در فرمت کتبی می باشد، مگر اینکه فرد مجبور به ارائه امتحان شفاهی با آفیسر شهروندی باشد.
  • این امتحان برای افراد با رده سنی ۱۴-۶۴ سال می باشد. افراد که در گروه سنی ۱۴-۱۷ سال قرار دارند و طبق بند ۵(۲) درخواست ارائه داده باشند نیاز به گذراندن این امتحان دارند. اما افرادی که زیر ۱۸ سال دارند و در گروه ۵(۱) قرار گرفته اند، نیاز به گذراندن این امتحان ندارند.

ممنوعیت قانونی اخذ پاسپورت کانادا

اگر فردی در داخل و یا خارج از کشور کانادا، مرتکب جرم شده باشد، در موارد زیر واجد شرایط برای دریافت شهروندی کانادا، نخواهد بود.

۱- دارای حکمی قضایی در کشوری خارج از کانادا

۲-گذراندن محاکمه و یا حبس در کانادا و یا خارج از این کشور

۳- حکم محاکمه یا تجدید نظر

محاکمه قانونی پاسپورت در کانادا

  1. محاکمه قانونی در کانادا
  2. مجازات در خارج از کشور کانادا

اگر در مدت زمان ۴ سال قبل از درخواست برای شهروندی کانادا، به موارد زیر محکوم شده باشد:

  1. مجازات قانونی در کانادا
  2. ارتکاب به جرم در خارج از کشور کانادا

مدت زمانی را که فرد، در حبس بوده است، اگر دارای اقامت دائم در کانادا نبوده است، جز موارد بالا برای وی محسوب نخواهد شد. سایر شرایط و قوانین مهاجرت به کانادا را از متخصصین مهاجرتی موسسه بخواهید تا بنابر شرایط موجو برای شما توضیح دهند.

https://wikimohajerat .com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *