برچسب گذاری توسط: شرایط

تحصیل در مالزی 0

تحصیل در مالزی

تحصیل در دانشگاه های دولتی مالزی ویژه مقاطع فوق لیسانس و دکترا در سال تحصیلی ۲۰۱۴ –  نام دانشگاه ها : UM,UTM,UPM,UKMUSM  –  طول دوره :

تحصیل در کانادا 0

تحصیل در کانادا

پذیرش از دانشگاه تورنتو کانادا دانشگاه تورنتو (University of Toronto) یکی از بزرگترین دانشگاه های کانادا و در رده بندی مجله تایمز بهترین دانشگاه کانادا و شانزدهمین دانشگاه دنیا نامیده شده است. این دانشگاه...

شرايط اخذ ويزا از كشورهای مختلف دنیا براي ايراني ها 1

شرايط اخذ ويزا از كشورهای مختلف دنیا براي ايراني ها

راهنمای دریافت ويزا از 50 كشور جهان آلمان رواديد شنگن:

ثبت ازدواج و طلاق 0

ثبت ازدواج و طلاق

مدارك لازم براي ثبت ازدواج 1) اصل شناسنامه زوجين و 2سری کپی 2) اصل کارت ملی و یک سری کپی 2) اصل شناسنامه پدر زوجه و یک سری کپی

3

اخذ و تمدید گذرنامه

مدارک مورد نیاز جهت اخذ/تمدید گذرنامه – تهيه فرم و پوشه گذرنامه از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) و يا مراکز پستي . ( قیمت خود این پوشه 46000 ریال است ) 2- پرداخت...

0

ویزای دانشجویی آلمان

نکاتی درباره درخواست ویزای دانشجویی از آلمان متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه‌های آلمان برای سفر به این کشور در اغلب موارد به ویزای دانشجویی نیاز دارند. در این بخش به نکاتی درباره درخواست ویزای...

0

تحصیل در آلمان و گرفتن پذیرش

پذیرش در دانشگاه‌های آلمان؛ شرایط و مقدمات شرایط ورود به دانشگاه‌های آلمان برای متقاضیان ایرانی چیست؟ قبولی در آزمون دانشگاه‌های آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور، به تنهایی کفایت می‌کند؟ در چه صورتی باید برای...

ثبت شرکت در ترکيه 0

ثبت شرکت در ترکيه

طبق قوانين ترکيه افراد حقيقي و حقوقي که اقدام به ثبت شرکت در ترکيه نمايند حق کسب اقامت در ترکيه و نيز حق خريد املاک را کسب خواهند نمود. با توجه به پيشرفتهاي اقتصادي...

شماره تلفن های ضروری در ترکیه 2

شماره تلفن های ضروری در ترکیه

شماره تلفن های مورد نیاز و ضروری را در کشور ترکیه در سایتی دیدیم و برای استفاده هموطنان مقیم این کشور و توریست های ایرانی که به این کشور سفر میکنن در پایگاه اطلاع...

مدارک لازم برای  گرفتن ویزای فرانسه 0

مدارک لازم برای گرفتن ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود...