راهنمای مهاجرت به کانادا

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0
0

 تمامی راه‌های مهاجرت و نکات مهم

کانادا کشوری در آمریکای شمالی با آب و هوای نسبتا سرد است که به دلیل وسعت سرزمینی، اقتصاد پیشرفته و جمعیت پایین همواره جزو کشورهای مهاجرپذیر بوده و سالانه ایرانیان زیادی تقاضای مهاجرت به این کشور را دارند. اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید در این مطلب با شرایط مهاجرت به کانادا بیشتر آشنا خواهید شد.

درباره کانادا

کانادا یکی از کشورهای پیشرفته جهان است که در شمال قاره آمریکا قرار گرفته و با حدود 9 میلیون کیلومتر مربع مساحت، عنوان دومین کشور بزرگ جهان را به خود اختصاص داده است. کانادا بزرگ‌ترین مرز مشترک زمینی در جهان را با آمریکا دارا است و وضعیت آب‌وهوای نسبتاً سردی بخصوص در بخش‌های شمالی خود دارد. مهم‌ترین شهرهای کانادا را می‌توان تورنتو، ونکوور و مونترال نامید، کل کشور کانادا از جمعیت بالایی برخوردار نیست و به همین دلیل است که همیشه نگاه به پذیرش مهاجرات متعدد از سراسر جهان دارد تا بتواند چرخ اقتصادی کشور خود را بچرخاند.

پایتخت سیاسی این کشور اتاوا است که کلیه کارهای آن در این شهر انجام می‌شود. کانادا هر ساله بیش از 200 هزار نفر را در شغل‌های مختلف برای اقامت در این کشور می‌پذیرد تا بتواند نیازهای داخلی این کشور به نیروهای متخصص را تأمین کند. از آنجا که سطح رفاه، امکانات اجتماعی، درمان، درآمد بالا و کار در کانادا بسیار مناسب است میزان درخواست برای مهاجرت به این کشور بالا است و ایرانیان زیادی نیز در صف دریافت مهاجرت به کانادا هستند. با ما همراه باشید تا شما را برای مهاجرت به کانادا راهنمایی کنیم.


توجه: خواننده محترم این نکته را به خاطر داشته باشید که این مطلب بر اساس آخرین اطلاعات سال 2017 جمع‌آوری‌شده، پس امکان آن وجود دارد که دولت کانادا در هرلحظه برخی شرایط پذیرش مهاجر بخصوص در قبال شهروندان ایرانی را به هر نحوی تغییر دهد. پس به خاطر داشته باشید این تنها یک راهنمایی کلی است و برای به دست آوردن اطلاعات دقیق‌تر حتماً باید از طریق وکلای معتبر و سفارت کانادا، از آخرین جزییات مطلع شوید. همچنین ممکن از راه‌های دیگر نیز برای مهاجرت به کانادا وجود داشته باشد که در این مطلب نیامده است.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش‌هایی که می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری است. شما با هزینه کردن مبلغی بالای 800 هزار دلار کانادا می‌توانید در این کشور به صورت فوری اقامت دائم را کسب کنید. به این شکل که شما این مبلغ را به دولت کانادا می‌دهید و بعد از 5 سال بدون دریافت هیچ گونه سودی، دولت کانادا اصل پول را به شما باز می‌گرداند. همچنین می‌توانید از طریق ثبت یک شرکت تجاری نیز اقامت کانادا را دریافت کنید. برای این کار شما باید در یک بیزنس برنامه خود را به دولت ارائه دهید تا بتوانید نظر آن‌ها را در خصوص پلن خود جلب نمائید.

راهنمای مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار

یکی از روش‌های پر طرفداری که آسان‌تر می‌تواند شما را به اخذ اقامت کانادا برساند، روش اسکیل ورکر یا همان مهاجرت کاری است. در این روش اگر شما یکی از مهارت‌هایی که هرساله کشور کانادا به عنوان نیاز نیروی کار اعلام می‌کند داشته باشید، می‌تواند یا تکمیل مدارک خود برای اخذ آن اقدام کنید. روش کار به این صورت است که به هر کدام از ویژگی‌های شما یک امتیاز تعلق می‌گیرد و شما باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را بتوانید کسب کنید. شرایط مورد نیاز مانند داشتن مدرک زبان آیلتس 6 به بالا، داشتن مدرک مرتبط با شغل فنی خود، داشتن مدرک تحصیلی، داشتن سابقه کار، داشتن فامیل و…. می‌تواند امتیازات شما را بالا ببرد. این روند چیزی در حدود یک سال نیم طول می‌کشد و مرحله به مرحله پیش می‌رود.

راهنمای مهاجرت به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا

سالانه حدود 150 هزار نفر برای تحصیل به کشور کانادا سفر می‌کنند. برای دریافت ویزای تحصیلی باید ابتدا رشته تحصیلی و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید، سپس بر اساس مقطعی که می‌خواهید در آن مشغول به تحصیل شوید، مدرک زبان مورد نیاز با رشته خود را نیز داشته باشید تا امکان تحصیل شما فراهم شود. حداقل هزینه‌ای که برای تحصیل باید بپردازید حدود 12 هزار دلار در سال است. با این نوع ویزا که نوعی ویزای موقت بحساب می‌آید نمی‌توانید کسی را به عنوان همراه با خود به کانادا ببرید و در ضمن هیچ تضمینی برای دریافت ویزای دائم شما وجود ندارد.

راهنمای مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

اگر شما با یک فرد کانادایی ازدواج کنید می‌توانید مراحل اخذ اقامت کانادا را آغاز نماید که به آن اسپانسر شدن همسر می‌گویند. در این روش همسر کانادایی شما باید یک سری شرایط را داشته باشد تا دولت اجازه اقامت به شما را بدهد. همسر کانادایی شما باید توان تأمین تمامی هزینه‌های زندگی شمارا داشته و نیازی به کمک دولتی نداشته باشد. سن شما که تبعه خیر کانادایی هستید حداقل باید 22 سال و سن همسر شما که کانادایی است حداقل باید 18 سال باشد. داشتن عدم سو پیشینه، واقعی بودن ازدواج؛ کارت پایان خدمت برای آقایان نیز از جمله موارد الزامی این نوع اقامت است. اگر این مراحل انجام شود شما به طور موقت اجازه حضور در کانادا را پیدا خواهید کرد و بعد از چند سال اقامت شما به اقامت دائمی تبدیل خواهد شد.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

اگر شما در یکی از رشته‌های ورزشی، هنری، فرهنگی، کشاورزی و… چنین کارهایی مهارت داشته باشید، می‌توانید ویزای موقتی برای آمدن به کانادا را دریافت کنید و در این مدت باید شغل مناسبی پیدا کنید تا بتوانید هزینه زندگی خود و خانواده‌تان را تأمین کنید. برای اینکار شما باید چند سال تجربه کاری قابل استناد در رشته مورد مهارت خود را داشته باشید. مدارک مورد نظر را از طریق وکلا می‌توانید به سفارت کانادا ارائه کنید تا آن‌ها با بررسی مدارک و در صورت درست بودن، ویزای موقت شما را صادر کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق خانواده

دولت کانادا برای احترام گذاشتن به اصل خانواده برنامه‌ای دارد تا کسانی که توانسته‌اند اقامت دائم کانادا را اخذ کنند بتواند برخی از خانواده درجه 1 خود را نیز به کانادا بیاورند که عمده آن‌ها همسر،‌ فرزندان، والدین، نوه‌ها،‌ پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و خواهران و برادران (مجرد و زیر ۱۸ سال و یتیم)‌ می‌باشند. در این مورد فرد اسپانسر باید به دولت کانادا اثبات کند که توان اداره و هزینه فرد مورد نظر را دارد و نیازی به کمک دولتی نخواهد داشت.

راهنمای مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

بهتر است این روش را به کلی فراموش کنید، دیده شده که در سال‌های اخیر عده‌ای با ویزای کاری و یا تحصیلی وارد کانادا شده و درخواست پناهندگی داده‌اند. آن‌ها با این کار هم موقعیت فعلی خود را به خطر انداخته‌اند و هم نتوانسته‌اند اقامت مورد نظر خود را دریافت کنند. دولت کانادا در این مورد بسیار سخت گیر است و تمامی شرایط را به دقت بررسی خواهد کرد و امکان دادن پناهندگی به افراد بخصوص ایرانیان بسیار کم است. شما با داشتن شرایط محدود می‌توانید اقامت این کشور را از طریق قانونی و آسان‌تر دریافت کنید، پس خودتان را به دردسر نیاندازید.

راهنمای مهاجرت به کانادا

هزینه‌های زندگی در کانادا

هزینه خرید مسکن در کانادا نسبت به اروپا و آمریکا ارزان‌تر است و حدود 7 برابر میزان درآمد سالیانه متوسط مردم این کشور است که البته در شهرهای مختلف می‌تواند کمی متفاوت نیز باشد. اجاره مسکن نیز بسته به شهر و محله متفاوت است، مثلاً اجاره یک آپارتمان دو خوابه در محل‌های معمولی حدود 1500 دلار کانادا است که در منطقه‌های بهتر به 2500 دلار نیز می‌رسد. باقی هزینه‌های شما مانند خوراک و رفت و آمد نیز به حدود 300 تا 500 دلار در ماه می‌رسد. به طور کلی می‌توان گفت که هزینه زندگی متوسط و خوب در کانادا برای 1 فرد مجرد بین 700 تا 1000 دلار است و برای یک خانواده 4 نفره چیزی در حدود 2500 دلار خواهد بود.

راهنمای مهاجرت به کانادا

میانگین درآمد در کانادا نیز در سطح بسیار بالا و قابل قبولی قرار دارد. یک کارگر ساده به ازای هر ساعت کار حدود 8 دلار دریافت می‌کند و ماهانه حدود 3000 دلار حقوق پایه کار کردن در کانادا است. افراد متخصص و تحصیل کرده نیز در این کشور می‌توانند تا بالای 20 هزار دلار در ماه درآمد کسب کنند. در ادامه برخی شغل‌ها و میزان درآمد آن‌ها را برای شما معرفی می‌کنیم:

  • برنامه نویس: بین 90 تا 130 هزار دلار
  • مدیر بازار یابی: 120 هزار دلار
  • مربیگری: 50 تا 100 هزار دلار
  • مترجم:50 تا 90 هزار دلار
  • پرستار: 70 تا 100 هزار دلار
  • راننده کامیون: 50 هزار دلار
  • معمار: 120 هزار دلار
  • مکانیک و خدمات فنی: 70 هزار دلار

نکات جالب درباره کانادا

  • طولانی‌ترین خیابان جهان در کانادا قرار گرفته است
  • طولانی‌ترین خط ساحلی جهان با 200 کیلومتر
  • آمریکا 2 بار به کانادا حمله کرده است
  • بیشترین افراد تحصیل کرده جهان در کانادا هستند
  • پلیس کانادا به افراد خوب برگه مثبت می‌دهد
  • کانادا سومین ذخایر نفت جهان را در اختیار دارد
  • اسکناس‌های این کشور دارای خط بریل است
  • جاذبه زمین در بخشی از کره زمین کمتر است


گروه گردشگری ستاره

https://setare.com/

loading...

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!