ویزای دانشجویی آلمان

viagra similares · منتشر شده · بروز رسانی شده

نکاتی درباره درخواست ویزای دانشجویی از آلمان

viagra vegetal chino

buy generic viagra online india

cialis 20mg tadalafil

instatabs viagra

can cialis daily be taken every other day

http://pharmacy2ublab.accountant pharmacy2u مدارک مورد نیاز

برای آگاهی از مدارک مورد نیاز جهت ارائه درخواست ویزای دانشجویی در کشور محل سکونت خود می‌توانید به وب سایت سفارت آلمان مراجعه کنید.

مدارکی که غالبا برای صدور ویزای دانشجویی برای سفر به آلمان مورد نیاز است، شامل این موارد می‌شود: مدرک بیمه درمانی، مدرکی دال بر وضعیت مالی در طول دوران تحصیل، مدرکی دال بر تسلط بر زبان آلمانی، پذیرش دانشجویی از یکی از دانشگاه‌های آلمان.

درمورد وضعیت مالی در طول دوران تحصیل می‌بایست منبع تامین مخارج زندگی شما در یک سال اول اقامت مشخص شود. غالبا در این مورد می‌بایست مدرکی دال بر موجودی در حدود ۸ هزار یورو از سوی متقاضی ارائه شود.

نوع ارائه این وجه در نمایندگی‌های آلمان در کشورهای مختلف متفاوت است. این وجه در صورت انتقال به حساب بانکی در آلمان بلوکه خواهد شد و حق برداشت متقاضی تحصیل از حساب محدود خواهد بود: در حدود ماهانه ۶۷۰ یورو.

راه دیگری نیز برای اثبات توانایی مالی داوطلب تحصیل در دانشگاه‌های آلمان وجود دارد و آن ارائه تعهدنامه از سوی یکی از بستگان متقاضی مبنی بر تامین مخارج وی در طول دوران تحصیل در آلمان می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزییات بررسی درخواست ویزای دانشجویی می‌توانید به وب سایت نمایندگی آلمان در کشور محل سکونت خود مراجعه کنید.

 

Quelle: www.dw.de

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *