راهنمای مسائل پناهندگی

دوستان ما  همه روزه تلفن ها و ایمیل های زیادی از هموطنانی  دریافت میکنیم که از ما  در مورد درخواست  پناهندگی از کشور های مختلف سوال میکنند.
امروز در سایتی  نوشته ای در این

پناهندگی,مهاجرت,مسافرت,جلای وطن

رابطه خوندم که احتمالا بعضی از دوستان جواب خیلی از سوالاتشون رو در این راهنما پیدا میکنند.
در قسمت کامنت ها هم سؤالات زیادی مطرح شده و دوستانی هم جوابایی داده اند که ممکن است که با خواندن اونا, اطلاعاتی دستگیرتون بشه.
من فقط این مطلب رو بخاطر اطلاع رسانی در این سایت قرار میدم و زندگی با شرایط پناهندگی رو برای هیچکدام از هموطنانم آرزو نمیکنم!
راهنمای مسائل پناهندگی

 

آیا سفارت همه کشورها برای صدور ویزا اثر انگشت می گیرند؟
خیر، در حال حاضر تنها تعدادی از سفارت ها در ایران برای صدور ویزا از متقاضیان اثر انگشت می گیرند
آیا کسی که با ویزای شنگن قانونی به اروپا آمده باشد میتواند درخواست پناهندگی کند؟ 
بله میتواند، اما
باید دلایل کافی ارائه دهد، توجه داشته باشید که ورود غیرقانونی به اروپا تضمین قبولی پناهندگی نیست و ورود قانونی به اروپا دلیلی بر رد شدن پرونده پناهندگی نخواهد بود، پناهجویان از طریق اثر انگشت ردیابی میشوند و نه از طریق ویزا، ویزای هر کدام از کشورهای حوزه شنگن تنها زمانی قابل ردیابی است که ادارات امور پناهندگی مشکوک شوند که مثلا شما از طریق ویزای شنگن صادر شده از سفارت آلمان به بلژیک آمده اید در این صورت مشخصات شما را به آلمان میدهند و متوجه موضوع می شوند، در غیر اینصورت آنها باید برای ردیابی این مورد از تک تک کشورهای شنگن بپرسند و این عملا امکان پذیر نیست، مثالی برای روشن شدن بیشتر موضوع میزنم، فرض کنیم یکی از بستگان نزدیک شما در دانمارک زندگی میکند و برای شما دعوتنامه دانمارک میفرستد و شما ویزا میگیرید ولی به آلمان میروید و در آنجا تقاضای پناهندگی میکنید، در مصاحبه از شما میپرسند آیا بستگانی در اروپا دارید؟ شما هم در پاسخ میگویید: بله، برادرم در دانمارک زندگی میکند، آنها مشخصات برادر شما را میپرسند و از این طریق بررسی میکنند و میفهمند که شما از طریق دعوتنامه برادرتان ویزا گرفته اید و به آلمان آمده اید و بعد شما را به کشور دانمارک که صادر کننده ویزای شما بوده میفرستند، الان این موضوع باید برای شما روشن شده باشد، ولی شما چنانچه با ویزای صادره از سفارت دانمارک وارد دانمارک شوید و بخواهید در همان دانمارک اعلام پناهندگی کنید باید با همان پاسپورت که دارنده ویزای دانمارک است خود را معرفی کنید زیرا با توجه به صدور ویزا در سفارت دانمارک در ایران، مشخصات شما در اداره مهاجرت دانمارک ثبت شده و به محض معرفی مشخص میشود که شما با ویزا آمده اید، به همین دلیل بهتر است چنانچه شما با ویزای قانونی وارد اروپا میشوید و قصد دارید در همان کشور صادر کننده ویزا اعلام پناهندگی کنید، با ویزا و پاسپورت خود را معرفی کنید، ولی باید کیس بسیار قوی برای اعلام پناهندگی داشته باشید. البته باز هم راههای بسیاری برای این موارد وجود دارد، از جمله تغییر مشخصات به شرط عدم وجود اثر انگشت، که هر کدام جنبه های مثبت و منفی دارد
 
 
مصاحبه پناهندگی چگونه است؟  
هنوز بسیاری از متقاضیان پناهندگی، درک درستی از قوانین پناهندگی و جنبه های حقوقی آن ندارند، در حالی که کارمندان دولتی در ادارات مربوط به امور پناهندگی با جزئیات در مورد هر کدام از کیس ها بطور مشخص پرسشهایی را مطرح میکنند و پاسخ مشخص میخواهند، در واقع آنها کاری به این موضوع ندارند که در جوامعی مثل ایران سرکوب و اختناق حاکم است، آنها قاضی هستند و قضاوت و داوری خود را بر دلایل شخصی شخص پناهجو متکی می کنند بنابراین مستقل از اینکه هر میزان ناامنی در ایران وجود داشته باشد یا نه، شخص پناهجو باید اثبات کند که تحت پیگرد قانونی یا خطر شکنجه و مرگ بوده است و اساسا اینکه کدام کیس بهتر است و کدام یک نیست جواب مسئله نیست، مهم برای حقوق دانان دولتی در امور پناهندگان این است که دلایل پناهجو چیست و چگونه بیان می شودعضویت در گروههای سیاسی، مذهبی، جنسی و گرایشات جنسی و نظایر آنها همه و همه شاخصهای پذیرش پناهندگی هستند، ولی باید توجه داشته باشید که افراد دولتی برای بررسی هر کدام از کیس ها به اشکال مختلف تحقیق می کنند و پناهجو باید با اطلاعات کافی و جزئیات کامل دلایل پناهندگی خود را توضیح دهدمسئولین امور مهاجرت و مصاحبه کنندگان در تمام کشورها و در کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در حوزه کاری خود دارای تحصیلات حقوقی و روانشناسی و هم دارای تجارب بسیار زیادی هستند، بنابراین پناهجو قبل از تسلیم تقاضای خود لازم است که تحقیق به عمل آورد تا در جزئیات بیشتر با معیارهای پذیرش پناهندگی و جنبه های مهم قانونی و حقوقی آن آشنا شود، به علاوه در بیشتر اوقات کارمندان دولتی مراکز پناهندگی از قوانین و نحوه داوری و قضاوت و صدور احکام شرعی و غیرشرعی و سیستم محاکمات کشور پناهجویان بسیار بیشتر از خود آنها آشنایی دارند
چطور میتوان تغییر دین داد و پس از آن چگونه میتوان اعلام پناهندگی کرد؟
به دلیل اینکه تغییر دین دادن در ایران کاری بسیار پرخطر میباشد افراد مجبور هستند خود را به کشورهای دیگر از جمله ترکیه برسانند و تغییر دین دهند، تا اینجا مشکل خاصی نیست، اما برای گرفتن پناهندگی فرد باید به کشورش بازگردد و مدتی را در همان جا زندگی کند و بعد از پیدا کردن مشکل خطر جانی (یا حداقل کاملا وانمود کند که جانش به خطر افتاده) از کشورش فرار کرده و خود را به اولین کشور امن رسانده و اعلام پناهندگی کند، البته این نکته را گوشزد کنم که کارمندان مصاحبه کننده بسیار حرفه ای بوده و خیلی دقیقتر از یک بازجوی اداره آگاهی شما را بازجویی میکنند، بله دقیقا شما را بازجویی میکنند و نه مصاحبه، در حدی که شما بعد از به اصطلاح مصاحبه شوکه میشوید که البته این یک امر طبیعی و منطقی می باشد
 
آیا داشتن کیس مذهبی به تنهایی باعث گرفتن پناهندگی میشود؟
خیر، زیرا شرط اصلی داشتن خطر جانی برای پناهجو می باشد یا به عبارت ساده تر کسی یک پناهنده به شمار می آید که در کشور خود با خطر شکنجه یا کشته شدن به دلیل اعتقادات مذهبی یا سیاسی مواجه باشد و برای نجات جان اقدام به ترک کشور خود نموده است و نه به خاطر مشکلات اجتماعی، فرهنگی یا اقتصادی به این نکته توجه بفرمایید که در هنگام مصاحبه باید اثبات کنید که جانتان در خطر بوده و برای همین کشور خود را ترک کرده و درخواست پناهندگی داده اید، این مطلب شرط لازم برای کیسهای مذهبی می باشد
 
اگر در کشوری توسط پلیس دستگیر شوم آیا میتوانم بگویم که میخواهم در کشور دیگری اعلام پناهندگی کنم؟
خیر نمی توانید، با توجه به قوانین خاص پناهندگی این امکان وجود ندارد و اگر شما در هر نقطه ای دستگیر شوید در همانجا بازجوئی میشوید و وقتی میگوئید پناهنده هستید همه کارهایتان برای دریافت اقامت پناهندگی را در همانجا انجام میدهند و اگر عنوان کنید که مقصد دیگری داشتید این کلام شما موضوع پناهندگی شما را به شدت زیر سوال میبرد و امکان قبولی شما کم میشود
 
 
چه کیسی بهتر پاسخ میگیرد؟ 
 پرسیدن چنین پرسشهایی به این شکل، پاسخ بسیار طولانیتری از ما میطلبد، چون در یک کلام گفتن اینکه کیس سیاسی بهتر است یا کیس اجتماعی، کیس مذهبی بهتر است یا همجنس گرایی، پاسخ ما به تمام اینها مثبت است اما کافی نیست، به دلیل اینکه تمام آنها از شاخصهای پذیرش پناهندگی بر اساس مفاد کنوانسیون ژنو هستند ولی اگر به این اکتفا کنیم پاسخ درستی به پرسش نداده ایم مگر اینکه معنی عملی هر کدام از کیس های فوق را در یک صفحه توضیح دهیم تا حداقل برای خودمان روشن باشد که شخص پناهجو را متوجه اهمیت هر کدام از کیس ها در جزئیات کرده ایم.بنابراین پرسش ها به هر اندازه مشخص باشند پاسخ های ما هم به همان اندازه میتواند برای پناهجویان روشن و دقیق باشد
 
فاصله زمانی بین ورود به اروپا و معرفی خود برای پناهندگی چقدر باید باشد؟
بر اساس احکام دادگاههای اروپا باید درخواست پناهندگی بلافاصله پس از آمدن به اروپا ارائه گردد. منظور این است که در فاصله دو هفته پس از ورود به اروپا درخواست پناهندگی باید ارائه شود. در صورتیکه در این کار تأخیر صورت گیرد، باید دلیل قانع کننده ای برای آن ارائه گردد. البته اداره پناهندگی خیلی به ندرت درخواست کسی را به خاطر تأخیر در ارائه آن رد نموده است
 
درخواست پناهندگی مجدد،معنی، مفهوم، شرایط و مهلت آن؟ 
درخواست مجدد پناهندگی، بازگشایی دادرسی و پرونده بسته شده پناهندگی می باشد، آن هم به دلیل حقایق یا مدارک اثباتی جدیدی که در جریان اولیه پناهندگی موجود نبوده اند، در مورد آنها اطلاعاتی در دست نبوده و یا قابل دسترسی نبوده اند. قانون مهاجرت، تا کنون مقررات لازم جهت مجاز بودن درخواست مجدد پناهندگی را تغییر نداده است، اما در برخی از موارد در مورد این موضوع می توان فکر کرد که آیا پذیرش تعقیب ویژه جنسی و غیردولتی بعنوان دلیل پناهندگی به عنوان حقایق جدید به رسمیت شناخته می شوند یا نه، (چرا که قانون از این لحاظ فرقهایی با قبل کرده است). مهلت برای ارائه درخواست مجدد پناهندگی حداکثر سه ماه پس از کسب اطلاع از دلیلی که برای بازگشایی پرونده و جریان پناهندگی ارائه می گردد، می باشد.
 
آیا دلایل پس از فرار از کشور و یا فعالیتهای خارج از کشوری به عنوان دلیل پناهندگی برسمیت شناخته میشوند؟
فعالیتهای خارج از کشوری اساسا تنها در جریان دادرسی و پرونده پناهندگی مجدد به عنوان دلیل پناهندگی منتفی شده است. اما این فعالیتها در چهارچوب بررسی وجود موانع بازگرداندن پناهجو به کشورش درنظر گرفته خواهد شد
 
آیا امکان حمایت و قبولی خانواده به عنوان پناهنده تنها با مصاحبه و کیس یک نفر از اعضا خانواده امکانپذیر است؟ 
بله، در اکثر موارد دولت ها به اصل وحدت خانواده ها احترام میگذارند، به طوری که یک خانواده یک مصاحبه و یک تصمیم گیری داشته باشد.
 
آیا از زمان درخواست پناهندگی اجازه کار دارم؟ 
در تعدادی از کشورهای پناهنده پذیر مثل کانادا بله ولی در اکثر کشورها به طور قانونی خیر، مگر در شرایط خاصی و با تشخیص سازمان رسیدگی کننده به پرونده پناهندگی.
 
 آیا امکان تحصیل فرزندانم از شروع درخواست پناهندگی وجود دارد؟
 بله، قطعا و به طور رایگان
 
آیا از شروع درخواست پناهندگی از خدمات پزشکی برخوردار هستم؟ 
در موارد اورژانسی بله و در بعضی موارد خاص به طور رایگان.
 
 آیا پس از پناهندگی، میتوانم به کشورم برگردم، کشوری که ادعا کردم مورد آزار و در خطر هستم؟
بله، اما با این حال اگر پناهندگی شما پذیرفته شده است در این صورت ممکن است کمک های مالی به شما قطع شود و به دلیل اینکه مشخص می شود که شما به طور داوطلبانه پاسپورت کشور خود را دریافت نموده اید و به کشور خود مسافرت کرده اید به دلیل تغییر در شرایط دیگر واجد شرایط پناهندگی نخواهید بود و ممکن است وضعیت پناهندگی شما فسخ شود و تشخیص داده شود که شما پناهنده بودید ولی در واقع دیگر نیستید. بنابراین در صورت نیاز به مسافرت به کشوری که مورد آزار و در خطر بودید، قبل از سفر خود، حتما با یک وکیل مجرب مشورت کنید، تا از راهنمایی های حقوقی لازم بهره مند گردید.
 
آیا از شروع درخواست پناهندگی، از حمایت مالی، سرپناه، پوشاک و خوراک برخوردار هستم؟
بله، مگر در صورت تشخیص سازمان مربوطه که شما در اولین فرصتی که می توانستید تقاضای پناهندگی نکرده اید و یا بر این باور باشند که پولی دارید یا از جایی پولی دریافت می کنید، که البته در این صورت می توانید شکایت و تقاضای پژوهش کنید.
 
چه کسانی مشمول حق پناهندگی نمی شوند؟
افراد معینی مشمول حق پناهندگی نمی شوند، این افراد شامل کسانی می شوند که  مرتکب اعمال جنایی جدی شده اند و یا مسئول نقض حقوق بشر هستند.همینطور در کنوانسیون “شروط فسخ کننده”ای وجود دارد که می گویند یک فرد می تواند موقعیت پناهندگی اش را بعنوان مثال به این علل از دست بدهد: در زمانی که تقاضای او در حال بررسی است شرایط در کشورش بطور محسوسی بهبود یافته است؛ یا او بعد از اینکه پناهنده شده به کشورش برگشته است. اگر چنین چیزی رخ دهد شما دیگر پناهنده نخواهید بود ولی این لزوما به این معنا نیست که کشور را باید ترک کنید.
 
بازگشت داوطلبانه چیست؟ 
اگر وضعیت در کشورتان رو به بهبودی گذاشته است ممکن است بتوانید برای بازگشت به کشورتان کمک مالی دریافت کنید. برخی از افراد برای اسکان مجدد در کشورشان وجه نقد هم دریافت می کنند. تنظیمات مختلفی در این باره وجود دارد که بسته به این دارد که از کدام کشور آمده اید و در کجا تقاضای کمک کرده اید. شما باید از مشاور حقوقی در این باره اطلاعات بیشتری بگیرید.
 
به چه اطلاعاتی نیاز دارم تا تقاضای پناهندگی ام موفقیت آمیز شود؟
لازم است تا یک اظهاریه مفصل درباره اینکه چرا نگران هستید که ممکن است به طور شخصی تحت اذیت و آزار قرار بگیرید، عرضه کنید. همینطور باید جزییات هر گونه اذیت و آزاری که در گذشته متحمل شده اید را بیان کنید. اگر در گذشته تحت اذیت و آزار نبودید باید توضیح بدهید که چرا اکنون معتقدید که در آینده ممکن است تحت اذیت و آزار قرار گیرید. باید در موقعیتی باشید که با استناد به اطلاعات مستند از طرف سازمانهای مدافع حقوق بشر و یا مطبوعات و یا منابع دیگر بتوانید نشان بدهید که آن نوع اذیت و آزاری را که توصیف می کنید در حقیقت در کشورتان رخ می دهد. اگر شما وکیل دارید او می تواند به چنین اطلاعاتی دسترسی داشته باشد.اداره مهاجرت به اطلاعات مربوط به اینکه در همه کشورهای جهان چه اتفاقاتی رخ می دهد دسترسی دارد. از اینرو به اعتبار خودش تصمیم می گیرد که آیا خطر جدی می تواند متوجه کسی باشد یا نه. با این وجود این به تقاضای شما کمک می کند اگر که بتوانید به همراه با تقاضای تان شواهدی را هم عرضه کنید که نشان بدهند که خطر تحت اذیت و آزار قرار گرفتن یک خطر واقعی است و مردان و زنان همجنسگرایی که قبلا در موقعیت شما قرار داشنه اند مورد آزار قرار گرفته اند.
 
اگر تقاضای پناهندگی ام موفقیت آمیز باشد چه رخ می دهد؟
به شما برای پنج سال حق اقامت داده می شود. شما از حق تقاضا برای دریافت گذرنامه پناهندگی سازمان ملل (UN refugee travel document) برخوردار می شوید و می توانید مانند هر شهروند اروپایی کار و یا تحصیل کنید و یا تقاضای دریافت بیمه های اجتماعی بکنید. شما می توانید در صورتی که پس از اتمام پنج سال از حق اقامت دائم برخوردار شوید، برای دریافت تابعیت هم اقدام کنید. حق اقامت دائمی در صورتی به شما داده می شود که دلایل قبولی پرونده پناهندگی تان کماکان برایتان وجود داشته باشد.
 
چه افکاری برای موفقیت در پرونده پناهندگی معمولا اشتباه است؟
همیشه به حرف دوستان خوش نیت تان گوش نکنید مواظب دوستانی باشید که به شما پیشنهاد می کنند بخشی از داستان تان را ببافید؛ این اغلب به مشکل منجر خواهد شد و یا با این کار شما (و دوستان تان) ممکن است مرتکب یک جرم جنایی شده باشید و راهنمایی های اشتباه گاه منجر به موارد غیرقابل جبرانی می شود. فکر نکنید که هر کس از شما پول خواست کلاهبردار است این همیشه صدق نمی کند. وکلاء و مشاورین خوبی هم هستند که از «امداد حقوقی» کار قبول نمی کنند. از اینرو عادی است که آنها بابت کارشان حق الزحمه بگیرند.  

منبع: msta

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

164 پاسخ‌ها

  1. مانی گفت:

    من عضو تیم ملی یکی از ورزشها در ایران هستم.ما حدودا 4 ماه دیگه عاضمیم به المان جهت مسابقات.
    من میتونم تیم رو ترک کنم بنا به دلایلی که دارم و درخواست پناهندگی بدم؟
    ایا من که با تیم میرم المان هنگامی که تو تیم نباشم منو میتونن پیدا کنن بر گردونن؟

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

  2. sunny گفت:

    سلام راجع به پرونده های همجنسگرایی (لزبین) میشه بیشتر توضیح بدبد

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

  3. پیمان گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    من با ویزای قانونی توریستی اتریش با اثر انگشت دارم میگیرم
    و یه کیس مذهبی فراهم کردم و میخوام به محض رسیدن اعلام پناهندگی کنم لطفا نظرتون اعلام کنین و اگر وکیلی معرفی کنین ممنون و میشه یه کشوری که شرایط پناهندگی خوبی داره معرفی کنین
    ممنون از کمکی که میکنین

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  4. پیمان گفت:

    salam
    mishe ba vizaye shingene toristi be uropa omad va onja elame panahandegi kard?
    lotfan keshvari ke sharayete panahandegi khobi dar behem moarefi konin va ye vakil khob baraye anjam kar
    mamnon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

  5. amin گفت:

    سلام به همه.من واقع قصد خروج از ایرانو دارم اما چه جوریشو نمیدونم البته بچه مایه دار هم نیستم.فقط خواستم بدونم کدوم کیس واسه پناهندگی بهتر جواب میده.و امکان قبولی درخواست بیشتره

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

  6. amin گفت:

    سلام .من امین هستم حدودا13سال پیش به صورت غیرقانونی به انگلستان رفتم ودرآنجااعلام پناهندگی دادم اماقبل ازرفتن به اولین دادگاه بعلت دیدن وضع نامطلوب اونجاتقاضای برگشت داوطلبانه به ایران رادادم والان بعدازگذشت 13سال وباوجوددیدن این اوضاع نامطلوب دراینجاوباتوجه به اینکه تعدادی ازاقوام ماسیاسی هستندامکان زندگی دراینجابرایم مشکل شده وبازهم قصدمهاجرت رادارم لطفامراراهنمایی کنیدآیاامکان ارائه پناهندگی وجودداره .تشکر

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  7. elham گفت:

    سلام . دوستم مهر سال گذشته اومد اتریش و درخواست پناهندگی داد با کیس مسیحیت . دولت اتریش متوجه ثبت اثر انگشتش توی ایتالیا شد و بعد از حدود 4 ماه برش گردوند ایتالیا و الان اونجا منتظر دادگاهشه با همون کیس مسیحیت . به نظر شما احتمال موفقیتش چقدره

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  8. elham گفت:

    فقط اگه تونستین به من جواب بدین من واقعا نگرانشم . خودشم در مورد دادگاهای ایتالیا هیچی نمیدونه .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  9. تکاور گفت:

    فکر میکنم وضعیت من از همه بدتر باشه که هیچ دینی ندارم و مدرکی هم برای اثتاب بی-دینی وجود نداره! مجبورم همینجا بمونم یعنی؟

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  10. Kamran Ezzati گفت:

    با سلام ببخشید من کامران هستم درواقع پناهندگی من سخت تر از بقیه هستش من به خاطر کار خوانندگیم میخوام بیام به کالیفرنیا و پناهنده ی سیاسی شوم علاوه بر اون میخوام درست و دقیقا مثل کامران و هومن و منصور به ایران ممنوع ورود شوم یعنی نتونم به ایران بازگردم ولی نیاز به راهنمایی دقیق دارم لطفا کمکم کنید؟

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2

  11. نادر گفت:

    سلام درمورد شرايط پذيرش پناهندگي آمريكا معلومات بدهيد

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3

  12. دوستان قسمت کامنت های این نوشته رو غیر فعال میکنیم چونکه, من که متاسفانه جوابی برای سوالات و اطلاعاتی که به درد کسی بخوره در این مورد ندارم , دوستان دیگر هم علاقه ای به جواب دادن نشون نمیدن, پس بهترین کار اینه که بخاطر اینکه تعداد سوال های بی جواب, روز به روز بیشتر نشه و وقت پرسش کننده ها هم بیخودی گرفته نشه, جلوشو بگیریم, با این وجود دوستان میتونن از گفتگو هایی که تا حالا شده استفاده کنند و شاید بعضی از موارد گفتگو ها, پاسخ گوی بعضی از سوالات شما هم باشه.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0

  13. دوستان این مطلب رو جایی خوندم, شاید شمام بعد از خوندن این مطلب, حواستونو بیشتر جمع کنین که یکوقت گول کلاهبرداران رو نخورید:

    به هیچ عنوان ، به هیچ کس ، تحت هیچ شرایطی ، هیچ مبلغی به عنوان تهیه کیس پناهندگی و … پرداخت نکنید !!!! این افراد فقط عده ای کلاش و کلاه بردار بی وجدان هستند که از نا آگاهی و سردرگمی شما سواستفاده میکنند ، بهترین کار مشورت با وکلای قانونی آن هم ((( به صورت حضوری ! ))) است . مخصوصا مراقب شیادانی که جدیدا در محیط اینترنت با سایت های مختلف و عناوین احمقانه مشغول هستند, باشید. آنها فقط به این فکر میکنند که از شما پولی بگیرند و یک سری چرندیات مشابه را به همه تحویل بدهند !!! حتی بعضا با بدست آوردن اطلاعاتی از شما به روش های مختلف !!! و حرف کشیدن از شما و آگاه شدن از نحوه ورود شما و مسائل دیگر باز دست بردار شما نبوده و با تهدید شما به افشا اقدام به اخاذی میکنند ، فراموش نکنید که برای جلب توجه همیشه خود را متین و مودب و موجه نشان میدهند …. پس اگر احساس حقی میکنید ، آنرا با یک وکیل متبحر در امور پناهندگی مطرح کنید . نه با هیچ سایت یا جای دیگر …
    یک فرد صادق فقط میتواند شما را با حقوق و وظایفتان آشنا کند ! اما فقط یک وکیل است که میتواند به شما راهکار بدهد .
    مهاجرت و پناهندگی به اندازه کافی رنج آور است آنرا با ندانم کاری به دردسری بزرگ تبدیل نکنید ! شیادان همیشه با هوش و درایت و آگاهی از سردرگمی شما نهایت سواستفاده را میبرند …هوشیار باشید !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1