ويزاي شنگن اتریش جهت اقامت كوتاه مدت

دوستان سفارت اتریش در تهران مطلبی در باره شرایط گرفتن ویزای شنگن، برای علاقمندان مسافرت به  اتریش تهیه کرده که بسیار مفید به نظر میرسد،  شرایط برای گرفتن ویزا از تمام کشور های دیگر اروپا هم کاملا مشابه با این شرایط هستند، بخاطر سوالاتی که روزانه بازدیدکنندگان سایت پارس نیوز  در رابطه  با   گرفتن ویزا از ما میکنند، این مطلب رو در سایت قرار داده و امیدواریم که مورد استفاده هموطنان گرامی، قرار گیرد!
در ضمن لازم میدانیم که این مهم را با هموطنان عزیز در میان بگذاریمکه دست اندرکاران پایگاه اطلاع رسانی پارس نیوز به هیچ وجه علاقه ای به کمک و یا راهنمایی به کسانی، که در  صدد هستن به نوعی قوانین کشور اتریش را دور زده و از طرق غیر قانونی به این کشور وارد شده و یا از طریق کشور اتریش به کشور های دیگر وارد شوند ، نداشته و به عرض همه عزیزان میرسانیم  که هدف ما از راه اندازی این سایت  شناساندن زیبایی های کشور اتریش به هموطنان عزیز میباشد، خواهشمندیم از فرستادن کامنت ها و  ایمیل هایی که در رابطه با زیر پا گذاشتن قوانین کشور اتریش و یا سوء استفاده از سیستم های اجتماعی این کشور باشند، اکیدا خودداری فرمایید!

 

 

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد.
اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد.
سفارت اتریش در تهران همچنین مسئولیت صدور روادید های شنگِن برای سفر به جمهوری مالت و جمهوری اسلوونی را بر عهده دارد.
درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر می باشد (توجه – حتی برای نوزادان و بچه های کوچک نیز می بایست وقت جداگانه رزرو نمود!) خواهشمند است توجه داشته باشید که به دلیل اجرای ویزای بیومتری (گرفتن اثر انگشت) در مورد متقاضیان ویزا، حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد.
از این پس میتوانید وقت مصاحبه خود را به صورت آنلاین و از طریق لینک زیر رزرو نمائید: https://appointment.bmeia.gv.at/?Office=Teheran . از این پس دریافت وقت مصاحبه از طریق ایمیل و یا به صورت تلفنی امکلان پذیر نمی باشد.
خواهشمند است توجه داشته باشید:
در صورتی که در نظر دارید در اتریش تحصیل نموده و یا با هر عنوانی، بیش از 6 ماه در اتریش اقامت نمایید، مجاز به گرفتن وقت مصاحبه برای درخواست «ویزا» نمی باشید، بلکه می بایست وقت مصاحبه برای «اقامت» درخواست نمایید.
پرداخت هزینه های ویزا و خدمات کنسولی فقط با یورو امکانپذیر است.
خواهشمند است توجه داشته باشید که به درخواست های روادید فقط در شرایط زیر رسیدگی خواهد شد:
·         پرداخت هزینه های کنسولی به یورو (پرداخت هزینه ها به ریال از این پس دیگر مقدور نمی باشد)
·         حضور شخص متقاضی (به علت انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا، حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد)
·         ارائه عکس طبق معیار های ICAO (عکس نباید قدیمی تر از 6 ماه باشد، 35 میلیمتر عرض و 45 طول، فاصله 2 چشم حداقل 8 میلی متر – در این خصوص رجوع شود به www.passbildkriterien.at)
خواهشمند است در این خصوص برگه های راهنمای قسمت داونلود پایین این صفحه را نیز مطالعه نمایید!
درصورتی که مدارک ارائه شده ناقص بوده و یا شرایط فوق الذکر اجرا نشود، امکان رسیدگی به درخواست شما وجود نخواهد داشت و شما می بایست وقت مصاحبه جدید برای ارائه درخواست خود تعیین نمایید.
فقط اسکناس های یورو تا ارزش حداکثر 100 یورو مورد قبول سفارت است. این بدان معنا است که پرداخت با اسکناس های 200 و 500 یورویی امکان پذیر نمی باشد. از مراجعه کنندگان در خواست می گردد مبالغ پرداختی به یورو را به میزان دقیق درخواستی، به همراه داشته باشند – علی الخصوص هزینه 60 یورویی ویزای شنگن را – زیرا ممکن است پول خُرد مورد نیاز جهت پرداخت باقی وجه از سوی سفارت، موجود نباشد.
 اطلاعات بیشتر را می توانید از طریق “اطلاعات پرداخت با یورو” دریافت نمایید.
اطلاعات و شرایط اعطای روادید شنگن سفرهای سیاحتی، تجاری، شرکت در کنفرانسها، کنگره ها، نمایشگاه ها وغیره به اتریش را می توانید از طریق منابع زیر دریافت نمایید:
شرایط و اصول عمومی روند درخواست روادید
الگوی انداره گیری عکس روادید
ضوابط عکس روادید
ترتیب مدارک قبل از ارائه
فرم درخواست روادید شنگن
راهنمای تکمیل فرم درخواست روادید شنگن به زبان فارسی
لیست شرکت بیمه های تائید شده
فرم رد روادید به زبانهای آلمانی و فارسی
اظهارنامه به زبانهای آلمانی و فارسی
 لیستی از اتباع کشورهایی که در کشور ایران اقامت دائم داشته و جهت سفر به کشور اتریش نیاز به روادید سیاحتی از کشور اتریش می باشند را می توان از طریق آدرس زیر تحت عنوان:
„Einreisevoraussetzungen für ausländische Staatsangehörige nach Österreich“
دریافت نمود.
هزینه ویزای شنگن 60 یورو (برای کودکان 6 تا 12 ساله 35 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان)، ویزای اقامت بین 91 و 180 روز در اتریش 100 یورو، تأیید مدرک 40 یورو و صدور گذرنامه اتریشی 76 یورو است.

 پژوهش گران خارجی در اتریش

از طریق آدرس زیر می توانید کلیه اطلاعات در رابطه با اقامتهای پژوهشی در کشور اتریش را دریافت نمایید:

وزارت کشور اتریش – پژوهش

اطلاعات بیشتر در رابطه با روادید را می توانید در سایت وزارت امور خارجه: http://www.bmeia.gv.at/aussenministerium/buergerservice/pass-und-visum.html و نیز تحت آدرس: http://www.bmi.gv.at/cms/BMI_Fremdenpolizei/einreise_visa/ دریافت نمایید.

هنرمندان خارجی در اتریش

شما میتوانید از طریق صفحه اینترنتی زیر اطلاعاتی در خصوص اقامت های تحقیقاتی در اتریش کسب نمایید:
راهنمای هنرمندان خارجی

شما ممکن است این را هم بپسندید

5 پاسخ‌ها

  1. نرگس گفت:

    سلام
    من یک خانم مجرد 31 ساله و عضو هیات علمی دانشگاه هستم. در حال حاضر مشغول ادای تعهدات دولتیم هستم و طبق ضمانت محضری که داده ام، باید تا اردیبهشت آینده خدمات دولتی ارائه کنم در غیر اینصورت مادرم که ضامن من بوده به دردسر میفته.
    قصد دارم برای ویزای توریستی شنگن از اتریش اقدام کنم و تمام مدارکی که لازم هست رو دارم. از این سفر اهداف متعددی رو دنیال میکنم.
    اول اینکه من اتریش رو از دوران نوجوانی به خاطر فیلم “sound of music” خیلی دوست داشته ام و از آرزوهای دیرینم، سفر به این کشور بوده. خصوصا که وین کنسانتره ای از تاریخ اروپا و مرکز موسیقی جهانه.
    دوم اینکه در حال حاضر توان مالی تامین مخارج چنین سفری رو دارم.
    سوم اینکه الان به دلیل تعهدات دولتیم، بهتر میتونم ثابت کنم که قصد بازگشت دارم.
    چهارم اینکه ویزای شنگن برام اعتبار میاره و چون قصد دارم در آینده برای ادامه تحصیل به آمریکا برم، فکر میکنم اینطوری اعتماد کنسول آمریکا رو هم بهتر میتونم جلب کنم.

    حالا نگرانیم اینه که کار برعکس بشه و به جای کسب اعتبار، بزنن ریجکتم کنن و ازم سلب اعتبار هم بشه. چون مسئله ادامه تحصیلم خیلی برام مهمه، دلم نمیخواد به خاطر برآوردن یک آرزو، یک آرزوی دیگه که همون ادامه تحصیل باشه رو از دست بدم.

    آیا شما اطلاعاتی دارید که بتونه به من نشون بده چقدر ریسک ریجکت شدن دارم؟

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 4

  2. saeed گفت:

    با سلام
    اینجانب در سه سال گذشته در سپتامبر 2010 ودر جون 2011 دوبار ویزای شنگن تجاری اخذ کرده ام و بدون هیچ مشکلی از سفارت المان ویزا گرفته ام
    بسیار با نظم و ترتیب بود هرچند خیلی شلوغ بود
    یک ماه قبل برای دوره اموزشی شرکت اتریشی از سفارت اتریش درخواست ویزا نمودم
    که متاسفانه روند نوبت دهی و نشستن مردم بویزه سالمندان دربیرون سفارت دور از شان سفارت اتریش بود.
    زیرا در سفارت المان بجز افرادی که بهانه سوال ویا ..دارند روند نوبت دهی دقیق تر است با اختلاف +-30 دقیقه
    ولی درسفارت اتریش دوبار مراجعه با زمان ساعت 9 صبح .
    زمان ورود ساعت 12.30 دقیقه بود.
    در سفارت آلمان کسی که مدارک را تحویل میگرفت از وضعبت خانوادگی و دو فرزندم سوال کرد(جهت تعلق خاطر برگشت)
    بعد درحالیکه بنده نه سند ملکی و نه گواهی تمکن مالی ونه حتی فیش حقوقی داشتم
    وپرینت دعوتنامه الکترونیکی دقیقا 20 روز بعد ویزا داد

    ولی در سفارت اتریش کپی مدارک همسر و فرزندانم را اصلا نگرفت و بعد از درخواست مدارک کاملتر فیش حقوقی وتمکن مالی واصل دعوتنامه
    دوباره مراجعه نمودم(با 3ساعت معطلی)
    اصل دعوتنامه راهم با پست سفارشی از اتریش ارسال کردند
    بعد از 3 هفته دوباره تلفن زدند که نامه داری
    بعد از مراجعه با دادن یک فرم المانی و درخواست امضای ان متوجه شدم دوباره موارد نقص مدارک را خواسته و حتی قید کرده بود که مدارک شما جعلی است
    این درحالی بود که خانم مسئول مدارک به من گفت که ظرف 7روز مدارک را کامل کنید.(نگفته بود که کدام مدرک جعلیست)
    اگر خواستید شماره پرونده ام را برایتان ارسال میکنم
    واقعا از برخورد و نحوه کارکرد این سفارت متاسفم.
    زیرا سفارت المان واقعا عالی بود
    یاد اور میشوم:
    شرکت که بنده کارمندم دارای چند نمایندگی ازچند شرکت المانی و اتریشی و ایتالیایی هست

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0

  3. شرکت های بیمه مورد قبول سفارت اتریش:

    Kurzfristige Kranken- und Unfallversicherungen für visapflichtige Ausländer

    Stand: Juni 2010

    ACE European Group Limited
    Direktion für Österreich
    1010 Wien, Teinfaltstraße 4/12
    Tel.: 01/710 93 55-0, Telefax: 01/710 95 20
    http://www.aceeurope.com
    E-mail: info.at@ace-ina.com

    Allianz Elementar Versicherungs-Aktiengesellschaft
    1130 Wien, Hietzinger Kai 101 – 105
    Tel.: 01/878 07-0, Telefax: 01/878 07/70000
    http://www.allianz.at
    E-mail: office@allianz.at

    DONAU Versicherung AG
    Vienna Insurance Group
    1010 Wien, Schottenring 15
    Tel.: 050 330 70000, Telefax: 050 330 99/70000
    http://www.donauversicherung.at
    E-mail: donau@donauversicherung.at

    Europäische Reiseversicherung Aktiengesellschaft
    1220 Wien, Kratochwjlestraße 4
    Tel.: 01/317 25 00, Telefax: 01/319 93 67
    http://www.europaeische.at
    E-mail: info@europaeische.at

    Generali Versicherung AG
    Voraussetzung: Versicherungsschutz nur für Unfälle in Österreich, aber auch nur für Behandlungen in Österreich und ggf. Einschätzung von Dauerfolgen nur durch Gutachter in Österreich
    1011 Wien, Landskrongasse 1 – 3
    Tel.: 01/534 01-0, Telefax: 01/534 01/1226
    http://www.generali.at
    E-mail: headoffice@generali.at

    Mondial Assistance
    AGA INTERNATIONAL S. A.
    (Niederlassung für Österreich)
    1120 Wien, Pottendorfer Straße 25-27
    Tel.: 01/525 03-0, Telefax: 01/525 03/999
    http://www.mondial-assistance.at
    E-mail: service@mondial-assistance.at

    UNIQA Personenversicherung AG
    1029 Wien, Untere Donaustraße 21
    Tel.: 01/211 75-0, Telefax: 01/214 33 36
    http://www.uniqa.at
    E-mail: kommunikation@uniqa.at

    VIENNA INSURANCE GROUP
    Wiener Städtische Versicherung AG
    1011 Wien, Schottenring 30, Ringturm
    Tel.: 050 350 20000, Telefax: 050 350 99/20000
    http://www.wienerstaedtische.at
    E-mail: mail-us@staedtische.co.at

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0

  4. دوستان با اجازه شما، متن اصلی این نوشته رو امروز تغییر دادم چونکه سفارت اتریش نوشته جدید تری منتشر کرده که اطلاعات بیشتری را شامل میشود!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 1

  5. kian گفت:

    معاهده دابلین، شوک پس از ورود برای متقاضیان پناهندگی

    بدبنال تشدید کنترل در مرزهای اتحادیه اروپا ورود به این محدوده از راه زمینی بدون همراه داشتن مجوزهای لازم و یا از راه هوایی با استفاده از مدارک جعلی مشکل تر از هر زمان دیگری شده است.

    با توجه به وضعیت موجود، یکی از راه هایی که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به اتحادیه اروپا به آن متوسل می شوند استفاده از کمک واسطه ها و کارچاق کن ها برای تهیه یک ویزای شنگن جهت رساندن خود به محدوده شنگن و تسلیم یک تقاضای پناهندگی است.

    به گفته محمد حیدری در «مرکز اطلاعات مهاجرین سوئد» به استکهلمیان، اگرچه قانونا نباید اینگونه باشد، اما کشورهای محدوده شنگن در عمل از نقطه نظر شرایط صدور ویزا تفاوتهای فاحشی با یکدیگر دارند و این تفاوت بنوبه خود باعث می شود که بسیاری از متقاضیان پناهندگی بدون آگاهی از خطری بنام «معاهده دابلین» که در کمین است با استفاده از ویزای شنگن صادر شده توسط کشورهای دارای شرایط پناهندگی نامناسب وارد شنگن شده و در کشورهای ثروتمند و محبوب برای تسلیم درخواست پناهندگی خود دچار مشکل شوند.

    به گفته آقای حیدری به استکهلمیان، آن دسته از کشورهای محدوده شنگن که دارای شرایط پناهندگی بسیار نامناسبی هستند ( برای مثال ایتالیا، یونان و یا دیگر کشور بلوک شرق سابق که اکنون بخشی از منطقه شنگن شمرده می شوند) چون آگاه هستند که بواسطه شرایط بسیار بد پذیرش پناهنده کمتر متقاضی مایل به تسلیم تقاضای پناهندگی در آنها هستند با سختگیری کمتری اقدام به صدور ویزای شنگن برای متقاضیان می کنند و اولین کلنگ دربدری بسیاری از متقاضیان پناهندگی در اروپا نیز از همینجا به زمین می خورد.

    معاهده دابلبین، شوک پس از ورود برای متقاضیان پناهندگی
    به این ترتیب متقاضیان پناهندگی که روحشان خبری از «معاهده دابلین» ندارد با پرداخت مبالغ کلان به واسطه ها و کارچاق کن ها ویزای شنگنی از اینگونه کشورها تهیه می کنند که در گذرنامه هایشان الصاق می شود و سپس سرمست از این موفقیت تصور می کنند که برای مثال با یک ویزای ایتالیا قادر خواهند بود به سوئد یا آلمان رفته و تقاضای پناهندگی تسلیم کنند.

    اینگونه متقاضیان پناهندگی زمانی با «معاهده دابلین» آشنا می شوند که کاملا دیر شده و تمامی شانس خود جهت تسلیم پناهندگی در کشورهای ثروتمند و محبوب اروپایی مانند سوئد و آلمان را از دست داده اند.

    بنا بر مفاد معاهده دابلین، چنانچه یک کشور اتحادیه اروپا و یا شنگن برای فردی ویزای شنگن صادر کند و فرد مذکور بعدا به هر شکلی در یکی از کشورهای عضو تقاضای پناهندگی تسلیم کند مسئولیت رسیدگی به چنین تقاضای پناهندگی تنها بر عهده یک کشور است و بس، کشور صادر کننده ویزا.

    محمد حیدری به استکهلمیان می گوید که برخلاف تصور بسیاری از متقاضیان پناهندگی، مراتبی از قبیل اینکه متقاضی هرگز وارد خاک کشور صادر کننده ویزا نشده است، ویزا بدون دخالت متقاضی توسط «واسطه» تهیه شده است، متقاضی اطلاعی از مفاد معاهده دابلین نداشته است، متقاضی گذرنامه خود را گم کرده است، متقاضی چند ماه پس از ورود به شنگن و پایان اعتبار ویزا تقاضای پناهندگی تسلیم کرده است وووو هیچ تاثیری بر اجرای مفاد معاهده دابلین ندارد بلکه تنها کافی است که متقاضی از طریق سفارتخانه یک کشور شنگن تقاضای ویزا کرده باشد و با استفاده از آن ویزا وارد شنگن شده باشد. در اینصورت فقط و فقط یک کشور می تواند به تقاضای پناهندگی متقاضی رسیدگی کند و آن کشور نیز همان کشور صادر کننده ویزا است.

    آقای حیدری اضافه می کند:

    – به عبارت دیگر هر متقاضی ویزای شنگن که به یکی از سفارتخانه های شنگن تقاضای ویزا تسلیم می کند و با آن ویزا موافقت می شود در واقع به دست خود حق تسلیم یک تقاضای پناهندگی به همه دیگر کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن، به غیر از کشوری که از آن ویزای شنگن گرفته است، را از خود سلب کرده است و در صورت ورود به اتحادیه اروپا یا شنگن و تسلیم درخواست پناهندگی به هر کشور دیگری غیر از کشور صادر کننده ویزا درخواست پناهندگی وی مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و به کشور صادر کننده ویزای شنگن تحویل داده خواهد شد.

    اینگونه متقاضیان دارای دو آلترناتیو خواهند بود: ۱- به وطن خود برگردند، ۲- تقاضای پناهندگی خود را به کشوری که برایشان ویزای شنگن صادر نموده تسلیم کنند.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + چهارده =