مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای انگلیس از ترکیه

انگلستان کشوری است که هر ساله هزاران ایرانی به دلایل مختلف از جمله تحصیل، کار، درمان، … و تجارت به این کشور مسافرت می کنند. شهروندان ایرانی متقاضی ویزای انگلیس می توانند از طریق هر یک از نمایندگی های این کشور اقدام به تقاضا و اخذ ویزای این کشور بنمایند.
ایرانیانی که ساکن ایران می باشند برای اخذ ویزای انگلستان می توانند از دو کشور امارات متحده عربی و ترکیه اقدام نمایند.
متقاضیان ویزای انگلستان در ترکیه، در نمایندگی های انگلیس در شهرهای آنکارا، استانبول، بورسا و غازی انتپ می توانند اقدام نمایند.
برای گرفتن ویزای انگلیس  4 شرط و مرحله باید به جا آورده شود:
1 – داشتن دعوت نامه و یا پذیرش از یک دانشگاه یا کالج معتبر،
2 – گرفتن وقت مصاحبه از نمایندگیهای انگلستان به صورت آنلاین ، به هنگام پر کردن فرم در سایت، شما کشور و شهری را که مایلید در آن کشور و شهر مراحل اجرایی اخد ویزایتان انجام گیرد را مشخص خواهید نمود. (اگر مایلید ویزای خود را از کشور ترکیه بگیرید توصیه می شود شهر آنکارا را انتخاب نمایید،
www.ukimmigrationbarristers.com/UKVisa
3 – تهیه مدارک مورد نیاز که در زیر آمده است،
4 -  بعد از اخذ زمان مصاحبه، سفر به کشور و شهری که در فرم خود انتخاب نموده اید. در شهر آنکارا شرکت ورد بریج  مسئول انجام کارهای اجرایی ویزای شما می باشد. این شرکت مبلغ 165 لیره ترک از شما دریافت خواهد نمود و ظرف مدت 30-10 روز به شما جواب خواهند داد.
مدارک لازم:
1 – اصل گذر نامه معتبر ، سعی کنید پاسپورتتان حداقل 1 سال اعبار داشته باشد،
2 – کپی از صفحات مهر و ویزا خورده پاسپورت،
3 -  ترجمه پاسپورت همسر در صورت متاهل بودن،
4 – ترجمه پاسپورت فرزند و یا فرزندان،
5 – تکمیل فرم مشخصات فردی توسط متقاضی ویزا،
6 –  دو عدد عکس 4*6 رنگی با زمینه سفید، کاملا از روبه رو، بدون عینک،
7 – ترجمه رسمی شناسنامه (انگلیسی) که به تایید دادگستری برسد،
8 -  ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار(پروانه مطب، پروانه گسب، …) برای بازنشستگان(دفترچه بیمه، حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوقی)،
9 – ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار برای محصلین  که به تایید وزارت آموزش و پرورش و یا وزارت آموزش عالی رسیده باشد،
10 – ترجمه رسمی سوابق مالی مربوط به سه ماه اخیر متقاضی ویزا که به تایید بانک رسیده باشد،
11 – ترجمه رسمی اسناد ملکی که به نام متقاضی ویزا موجود است،
12 – اصل و فتوکپی تاییدیه رزرواسیون هتل در کشور مورد تقاضا.
نکات مهم:
1-  قبل از سفر برای اخذ ویزا مدارک خود را دقیقا بازبینی نمایید،
2-  به دلیل نا مشخص بودن دقیق زمان دادن جواب، و به دلیل مشکلات اخیر ارسال ارز، به لحاظ مالی با تدبیر      مسافرت نماید،
3- تا حد امکان به هنگام انجام این سفر به افراد دور و بر خود زیاد اعتماد نکنید،
4- تا حد امکان از رستوران ها و دیسکوهای ایرانی و نیز آژانسهایی که مدیریت ایرانی دارند دوری کنید،
5- پولهای همراه خود را تا حد امکان در چند جای امن بگذارید،
6- آنکارا شهر امنی می باشد اما ترجیحا از رفتن به هتلهای منطقه اولوس خودداری کنید،
7- به دلیل مدت 30-10 روزه برای اخذ جواب ویزا، در صورتی که بیش از 2 نفر هستید از خانه های اجاره ای استاندارد واقع در مرکز شهر (کیزیل آی) و منطقه چانکایا استفاده نمایید. زیرا برای 2 نفر هتلهای متوسط مرکز شهر اقتصادی ترند ولی برای بیش از 3 نفر خانه های اجاره ای روزانه با صرفه ترند.

 

منبع: http://www.trtrip.com

Comments

  1. salam.man mikham darkhaste vizaye english konam va soalam ine ke aya rooze mosahebe hatman bayad passport ro be sefarate englis tahvil dad?chon man bayad dar fasele 10-30 rooz ke visa hazer mishe bargardam iran sare karam va 2 bare beram begiramesh.che madraki lazeme ta passport ro azam nagiran va ejaze bedan ke beinesh safar konam.merci

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0

  2. من متاسفانه اطلاع دقیقی در این مورد ندارم اما منطقی به نظر نمیرسه که هیچ سفارتی، پاسپورت شخص متقاضی ویزا رو بگیره، کپی پاسپورت رو به احتهمال زیاد لازم دارند اما اصلش رو فکر نکنم بگیرن!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0

  3. hi.well come to turkey.:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Speak Your Mind

*