ویزای کشور اتریش

دوستان برای جواب دادن به سؤالات شما در رابطه با اخذ ویزا و تحصیل در کشور اتریش، مطالبی‌  را از سایت‌های مختلف جمع آوری کرده‌ایم که امیدواریم مورد استفاده شما قرار گیرد، برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر، لطفا به سایت‌های ذکر شده، رجوع فرمائید!
شرایط و اصول کلی روند درخواست روادید
کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد . شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد

 

ویزای توریستی – سیاحتی – نمایشگاهی – کنفرانسی و درمانی با یا بدون دعوتنامه
اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر سیاحتی به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد .
اطلاعات و شرایط اخذ روادید شنگن C جهت سفرهای سیاحتی، تجاری، شرکت در کنفرانسها، کنگره ها، نمایشگاه ها وغیره به اتریش را می توانید از طریق منابع زیر دریافت نمایید
بخش کنسولی سفارت اتریش در تهران
تهران نیاوران خیابان باهنر خیابان مقدسی (مژده سابق )خیابان میری کوچه میرولی پلاک 8 کدپستی 1979633755
تلفن :22750046-21 -98 + داخلی 33 یا 35 (درخواست وقت )
دورنگار :22705262 -21 98 +
وب سایت :http://www.bmeia.gv.at/tehran
درخواست وقت –
تلفنی :یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 9 و 13:30 الی 15:30
پست الکترونیکی : tehran-ob@bmeia.gv.at آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید
ساعت کار اداری –
یکشنبه دوشنبه چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت 9 الی 12
درخواست روادید شنگن باید از طریق سفارتخانه کشور عضو شنگن صورت پذیرد که مقصد نهایی سفر است . چنانچه مقصدنهایی سفر هنوز کاملا مشخص نباشد (کشوری که طولانی ترین اقامت در آن خواهد بود )سفارتخانه کشور عضو شنگنی
مسئول صدور روادید خواهد بود که اولین ورود از طریق آن کشور به منطقه شنگن صورت می پذیرد .
درخواست وقت :
تحویل فرم درخواست روادید فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر می باشد . لطفا توجه داشته باشید که به دلیل کثرت درخواست
علی الخصوص به هنگانم فصل سفر امکان طولانی شدن مدت انتظار شما جهت دریافت وقت وجود دارد و به همین دلیل توصیه میگردد که تقریبا سه ماه قبل از سفر تقاضای تعیین وقت نمائید .
فرم در خواست :
فرم درخواست روادید را می توان به صورت رایگان از سفارت و یا از طریق سایت اینترنتی سفارت دریافت کرد .
هزینه های کنسولی :
در لیستهای موجود در سفارت هزینه صدور روادید شنگن درج گردیده است . هزینه های کنسولی هنگام ارائه در خواست روادید به صورت نقد و به ریال ایران دریافت می گردد . استرداد مبلغ پرداختی در صورت رد شدن درخواست روادید امکان پذیر نمی باشد .
سایر نکات مهم دیگر :
جهت درخواست روادید حضور متقاضی در کنسولگری سفارتخانه الزامی می باشد .
بررسی درخواست روادید فقط پس از ارائه کلیه مدارک درخواستی به طور کامل امکان پذیر میباشد .
بررسی درخواست روادید پس از تحویل در خواست نامه و کلیه مدارک مورد لزوم تقریبا چهار هفته به طول خواهد انجامید .
جهت درخواست روادید متاضی باید شخصا در بخش کنسولی سفارت حضور یافته ومدارک را تحویل دهد . مدارکی که بدون درخواست سفارت از طریق دور نگار یا پست الکترونیکی مستقیما به سفارت ارسال میگردند قابل پذیرش نمی باشند .
منبع: www.pishtazagency.com
با تشکر از راش عزیز، مطلب زیر را جهت اطلاع دوستان اضافه میکنیم:
مدارک مورد نیاز درخواست اقامت الحاق به خانواده:
(این مدارک رو باید در دو دسته و به این ترتیبی که اینجا می نویسم تهیه کنید و به سفارت ارائه بدید)
دسته اول:
1- اصل فرم درخواست اقامت همراه با عکس
2- اصل مدارک ترجمه شده (شناسنامه، گواهی عدم سوء پیشینه، قباله ازدواج)
3- مدارک بستگان مقیم اتریش
4- مدرک زبان آلمانی
5- کپی از تمام صفحات گذرنامه
دسته دوم:
کپی تمامی موارد بالا به همان ترتیب

 

 

در اینجا اطلاعات دیگری برای علاقمندن به تحصیل در اتریش تقدیمتون  می‌کنیم که از سایت www.iranstudy.net گرفته شده است
مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند. ترجمه رسمی مدارک (با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش) بايد به زبان آلمانی يا انگليسی باشد
توجه کنید که در ترجمه ها، تاریخ های مهم مانند زمان اخذ دیپلم و غیره بدون اشتباه و یکسان باشند. تاریخ تولد خود به تقویم میلادی و نوشتار لاتین اسم خود و والدین را مطابق با گذرنامه اتان، دراختیار دارالترجمه قرار دهید تا همه ی مدارک شما یکسان باشند
شرح حال مختصر(یک یا دو صفحه) با عکس به زبان آلمانی یا انگلیسی
ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک ديپلم و ريز نمرات آن
ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک پيش دانشگاهی و ريز نمرات آن
ترجمه و کپی پیوست شده ی کارنامه قبولي در کنکور سراسری و یا دانشگاه آزاد در رشته و مقطع مورد درخواست، در صورتیکه درایران هنوز در این رشته ثبت نام نکرده اید
ترجمه و کپی پیوست شده ی گواهی دانشگاه مبنی بر اینکه در ترم جاری دانشجوی تمام وقت و رسمی آن دانشگاه هستید و از ادامه تحصیل منع نشده اید ،در صورتیکه در حال حاضر دانشجو هستید، فارغ از اینکه در رشته و مقطعمورد درخواست است و یا غیر از آن
ریز نمرات مهر و امضا شده ی دروسی که تا به حال در دانشگاه گذارنده اید به زبان انگلیسی و یا ترجمه ی آن، در صورتیکه دروسی گذارنده اید
ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک فوق ديپلم، ليسانس یا فوق ليسانس و ريز نمرات مهر و امضا شده ی آنها، در صورتیکه دارای این مدارک هستید – به جای دانشنامه، گواهی اتمام تحصیل دانشگاه هم مورد قبول است
ترجمه و کپی پیوست شده ی شناسنامه
گواهی زبان آلمانی، در صورتیکه دوره ی زبان آلمانی گذارنده اید
دیگر مدارک دال بر تجربیات و آموزشهای حرفه ای یا فنی که در ایران جنبه ی رسمی دارند
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی
درخواست رواديد بايد شخصا به سفارت اتریش در تهران ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد
فرم درخواست ويزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد
گذرنامه با مدت اعتبار کافی (حداقل ۶ ماه از تاريخ درخواست رواديد) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن
شناسنامه
تعهد نامه مالی از شخصی در اتريش
يا خود متقاضی در اتريش به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ ۱۰۰۰۰ يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت ارائه می دهد
اصل و فتوکپی از پذيرش دانشگاه در اتريش
اصل و کپی مدارک تحصيلی دبيرستانی و دانشگاهی متقاضی در ايران
گواهی عدم سوء پيشينه
۲ قطعه عکس
از شخص تضمین کننده مورد نياز می باشد
Meldezettel (گواهی محل سکونت)
Mietvertrag oder Grundbuchauszug (اجاره نامه يا کپی سند منزل)
Arbeits- und Gehaltsbestätigung (گواهی اشتغال به کار و گواهی حقوق)
فهرست دانشگاه‌ها و مراكز آموزش‌ عالی‌ اتریش
Universität Wien
Technische Universität Wien
Universität für Bodenkultur Wien
Veterinärmedizinische Universität Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Akademie der bildenden Künste Wien
Universität für angewandte Kunst Wien
Universität für Musik und darstellende Kunst Wien
Universität Graz
Technische Universtiät Graz
Universität für Musik und darstellende Kunst Graz
Universität Salzburg
Universität Mozarteum Salzburg
Universität Linz
Universität für Künstlerische und industrielle Gestaltung Linz
Universität Innsbruck
Universität Klagenfurt
Montanuniversität Leoben
Bundesministerium für Wissenschaft und Verker
مدارس‌ عالی‌ فنی‌ (FH) مراكز آموزش‌ عالی‌ كه‌ مورد تایید وزرات‌ علوم اتریش‌ هستند
Sigmund FreudPrivatuniversität Wien
برای كسانی كه شروع دوره شان پس از اول آگوست ۲۰۰۹ است، تا مقطع كارشناسی ارشد و صرفاً در رشته روان شناسی به شرط موفقيت در بررسی كيفی
Donau Universität Krems
صرفاٌ در مقطع کارشناسی ارشد، به شرط موفقيت در بررسی کيفی
Webster University
صرفاٌ تا مقطع کارشناسی ارشد، ارزشيابی منوط به موفقيت در بررسی کيفی خواهد بود
اطلاعات در مورد ۲ دانشگاه معروف وین
Universität Wien
رتبه دانشگاه وین در بین ۱۲۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا ۶۹ و در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر اروپا ۹ است
Technische Universität Wien
رتبه دانشگاه تکنیک وین در بین ۱۲۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا ۱۵۰ و در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر اروپا ۳۵ است
اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری جدیدترین نحوه ارزشیابی مدارک دانشگاههای کشورهای آلمان و اتریش را اعلام و لیست دانشگاههای معتبر این دو کشور را منتشر کرد
نحوه‌ ارزشیابی‌ مدارک‌ تحصیلی دانشگاههای‌ کشور اتریش
Diplom
با ۲ تا ۳ سال‌ تحصيل، از كليه‌ كالج‌ها با هر گرايشی‌ و همچنين‌ تحصيلات‌ نيمه‌ تمام‌ حداقل‌ با گذراندن‌ دوره‌ عمومی‌ دانشگاه‌ها (Der erste Studienabschnitt) به‌ شرط‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان، “كاردانی” ارزشيابی مي‌شود
Diplom Ingenieur (FH), Magister (FH), Diplom Ingenieur, Magister. art, Magister
با ۳ تا ۴ سال‌ تحصيل صادره‌ از كليه‌ دانشگاه‌ها، دانشكده‌های هنرهای‌ عالی و مدارس‌ عالی‌ فنی، “كارشناسی” ارزشيابی‌ می‌شود
Diplom Ingenieur, Magister. art, Magister
با ۴ تا ۵ سال‌ تحصيل‌ صادره‌ از كليه‌ دانشگاه‌ها، دانشكده‌های‌ هنرهای‌ عالی‌ و در صورت‌ گذراندن‌ پايان‌ نامه، “كارشناسی‌ ارشد پيوسته” و با داشتن‌ مدرك‌ كارشناسی، “كارشناسی‌ ارشد” ارزشيابی‌ می‌شوند
Doktor
مدرک به‌ شرط‌ داشتن‌ مدارك‌ بندهای ۲ و ۳ يا كارشناسی ارشد، “دكترا” ارزشيابی‌ می‌شود
ارزشيابی
شرايط
مدارك
كاردانی
حداقل ۲ تا ۳ سال تحصيل و داشتن ديپلم دبيرستان و گذراندن دوره
Diplom
كارشناسی
حداقل ۳ تا ۴  سال تحصيل
Magister, Magister art, Diplom Ingenieur, Magisrter (FH) Diplom Ingenieur (FH)
كارشناسی ارشد پيوسته
حداقل ۴ تا ۵ سال تحصيل در صورت گذراندن پايان‌ نامه
Magister, Magister art Diplom Ingenieur
دكترا
حداقل ۴ تا ۶ سال تحصيل، داشتن كارشناسی ارشد
Doktor

منبع: اداره کل امور دانش آموختگان، وزارت علوم تحقیقات و فناوری

منبع: www.iranstudy.net

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

53 پاسخ‌ها

  1. پیمان گفت:

    سلام. من به یک کنگره در دانشگاه وین دعوت شدم میخواستم بدونم سفارت برای دادن ویزا سخت میگیرن یا نه. و چه مدارکی ببرم احتمال گرفتن ویزا بیشتر میشه؟ اگه اطلاعات بدید ممنون میشم

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Reza گفت:

    من 18 سالمه و مدرک کاردانی رشته معماری تو دانشگاه دولتی ایران با نمرات خوب گرفتم بهمراه مدرک زبانم می خواستم در مورد بورسیه تحصیل در دانشگاه های معتبر سوال کنم و از کجا برای گرفتن بورسیه تحصیلی باید اقدام کنم اگه درمورد کشور های دیگه هم اطلاعاتی داشتین ممنون می شم اگه برام بفرستین
    البته من هنوز سربازی نرفتم می شه اشتغال به تحصیل از این چیزا گرفت دیگه
    ممنون می شم جواب سولاتم برام ایمیل کنین
    reza_hesanzade1996@yahoo.com
    rezahassanzadeh1996@gmail.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. گلامور گفت:

    سلام ممنون از سایت خوبتون
    میخواستم بدونم چگونه میشه از سفارت اتریش جهت ویزای درمانی نسبتا فوری اقدام کرد
    من یک ماه قبل در بیمارستانی در گراتز بودم و دوره گزروندم و چون با پرسنل آشنایی داشتم برای یکی از اقوام که نیاز نیاز به عمل جراحی داشت درخواست بستری کردم از طریق ایمیل و اونها قرار شد بیمار رو پذیرش کنند
    در حال حاضر میخام بدونم چه مدارکی برای این نوع ویزا لازمه
    ایا باید از بیمارستان بخوام که به سفارت ایمیل بزنه یا خودم تقاضا مدارک خاصی از بیمارستان جهت ارایه به سفارت کنم
    پروسه صدور این نوع ویزا چقدر
    ممنون از پاسخ سریع شما

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 20 =